Home
Wij over onszelf
Werk
Service
Contact

 

Zoals u al heeft gezien is dit bedrijf gespecialiseerd in diverse installatiewerkzaamheden: 

  • CV-installaties
  • badkamers/sanitair   
  • keukens
  • dakwerk   
  • lood- en zinkwerk

Bij elk van deze werkzaamheden wordt een uitstekende service verleend! Ook voor onderhoud of reparatie staat dit bedrijf altijd voor u klaar.

Service en Onderhoud 
R. Jansen Service en Onderhoud legt, zoals u waarschijnlijk al uit de naam kunt opmaken, de nadruk op een goede service en kan u met alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden van dienst zijn. 
Dankzij de uitstekende service van dit bedrijf wordt het werk voor iedereen aangenaam, het werk wordt, nauwkeurig, perfect en toch zo snel mogelijk afgeleverd. Zodat vooral u maar ook dit bedrijf er het voordeel van geniet. U bent verzekerd van een uitstekend resultaat! 
Voor onderhoud of reparaties aan bijvoorbeeld uw CV-installaties, stadsverwarming, het sanitair, lekkende waterleidingen en afvoeren, reparaties aan uw dak, dakgoten, etc. kunt u contact opnemen met dit bedrijf. Dankzij de vakkundigheid die dit bedrijf bezit moet onderhoud of reparatie weinig problemen opleveren. 
Mochten er zich onverwacht problemen opdoen dan staat R. Jansen Service en Onderhoud dag en nacht voor u klaar. Met deze speciale nood-aan-de-man service kunt u altijd contact opnemen wanneer dit echt nodig is.
Tevens biedt dit bedrijf een service aan waarbij er jaarlijks automatisch contact met u wordt opgenomen wanneer uw ketel weer toe is aan zijn check- up. Wanneer uw ketel door dit bedrijf is geïnstalleerd, wordt er jaarlijks automatisch contact met u opgenomen voor een controle van uw ketel. Deze blijft hierdoor in topconditie!
Wanneer u nog vragen heeft kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen, klik hiervoor door naar de pagina contact.


CV- ketels
R. Jansen Service en Onderhoud zal u advies geven wanneer u uw bestaande ketel, boiler en/of geiser wilt vervangen of moet laten repareren. 
Voor een optimaal gebruik is advies ook zeker aan te raden. U ontvangt dan hierna eerst nog een offerte, en de ketel, boiler en/of geiser kan bij u worden geïnstalleerd of gerepareerd.
Zoals al eerder genoemd is R. Jansen Service en Onderhoud leverancier van Nefit. Maar het installeren van elk ander merk CV-ketel is natuurlijk ook altijd mogelijk.
Voor het onderhoud van uw ketel kunt u hier uitstekend terecht. Wanneer uw ketel door dit bedrijf is geïnstalleerd, wordt er jaarlijks automatisch contact met u opgenomen voor een controle van uw ketel. Deze blijft hierdoor dan in topconditie!

 

 

Lappenafweg 9, 4053 HZ IJzendoorn | Mobiel: 0624551015, E-mail: info@rjansen-so.nl