Home
Wij over onszelf
Werk
CV installaties
Badkamers/sanitair
Keukens
Dakwerk
Lood- en zinkwerk
Service
Contact

 

Eén van de onderdelen waarin dit bedrijf is gespecialiseerd is CV- installaties. En of u nou geïnteresseerd bent in advies, vervanging of onderhoud voor uw CV- ketel of graag een vloerverwarming wilt laten aanleggen, R. Jansen Service en Onderhoud zal dit voor u realiseren.
Hier ziet u de mogelijkheden die dit bedrijf biedt op dit onderdeel.

  • CV- Ketels
  • Radiatoren
  • Vloerverwarming
  • Leidingwerk
  • Onderhoud
  • Advies

Bij R. Jansen Service en Onderhoud kunt u ook terecht voor de levering van losse producten. Dit bedrijf is onder andere Nefit leverancier.

Hieronder kunt u meer informatie vinden over elke van bovenstaande diensten. Ook kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

CV- ketels    

R. Jansen Service en Onderhoud zal u advies geven wanneer u uw bestaande ketel, boiler en/of geiser wilt vervangen of moet laten repareren.

Voor een optimaal gebruik is advies ook zeker aan te raden. U ontvangt dan hierna eerst nog een offerte, en de ketel, boiler en/of geiser kan bij u worden geïnstalleerd of gerepareerd.

Zoals al eerder genoemd is R. Jansen Service en Onderhoud leverancier van Nefit. Maar het installeren van elk ander merk CV- ketel is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Voor het onderhoud van uw ketel kunt u hier uitstekend terecht. Wanneer uw ketel door dit bedrijf is geïnstalleerd, wordt er jaarlijks automatisch contact met u opgenomen voor een controle van uw ketel. Deze blijft hierdoor dan in topconditie!

Radiatoren

Als er radiatoren vervangen of geïnstalleerd moeten worden bent u hier aan het juiste adres. Door dit bedrijf kunnen er complete verwarmingsinstallatie worden aangelegd of een deel van uw huidige installatie kan worden vervangen. 
Ook als u kiest voor de installatie van een conventionele radiator, design- of handdoekradiator is dit bedrijf er om dit voor u waar te maken.

Vloerverwarming

R. Jansen Service en Onderhoud kan ervoor zorgen dat u binnen afzienbare tijd een vloerverwarming als hoofd- of bijverwarming heeft liggen, hierbij wordt natuurlijk ook weer advies gegeven.

Leidingwerk

Onder deze tak, CV installaties, wordt hiermee bedoeld dat bij de aanleg van een complete of gedeeltelijke nieuwe verwarmingsinstallatie het leidingwerk ook door dit bedrijf wordt gedaan, en dus ook geheel compleet is!

Onderhoud

Zoals de bedrijfsnaam al duidelijk maakt is dit een belangrijk onderdeel. Regelmatig onderhoud is vooral voor uw CV- ketel van groot belang, deze blijft hierdoor in topconditie zodat u er optimaal van kunt blijven genieten.

Ook voor onderhoud aan de rest van uw verwarmings- en warmwatertoestellen kunt u hier terecht. Als u uw aankoop bij dit bedrijf heeft gedaan zal u ongetwijfeld bij uw aankoop al advies hebben gehad.

Mochten plotselinge problemen met uw verwarming- of warmtetoestel zich voordoen, dan kunt u ook altijd even contact opnemen. Want ook voor een goede service staat dit bedrijf garant.

Advies

R. Jansen Service en Onderhoud zal voor een gepast advies zorgen. En dankzij de kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verwarmings- en regeltechniek heeft het bedrijf dit nog altijd kunnen waarmaken.

R. Jansen Service en Onderhoud zorgt ervoor dat u er warm bij zit!

 

Lappenafweg 9, 4053 HZ IJzendoorn | Mobiel: 0624551015, E-mail: info@rjansen-so.nl