Home
Wij over onszelf
Werk
CV installaties
Badkamers/sanitair
Keukens
Dakwerk
Lood- en zinkwerk
Service
Contact

 

Hier spreken we vooral over lood en zink toepassingen met betrekking tot het dakwerk. Aangezien voor dit onderdeel veel vakmanschap is vereist en dit bij R. Jansen Service en Onderhoud aanwezig is, kunt u dit bedrijf dus uitstekend inschakelen.

Lood- en zinkwerk wordt veel toegepast voor dakgoten en dakbedekking. Dit is omdat het zeer betrouwbare en duurzame materialen zijn. Deze materialen zullen tientallen jaren meegaan, mits zij vakkundig zijn aangebracht.

Lood
Lood wordt toegepast om vocht te weren, omdat dit metaal hiervoor in de wieg is gelegd. Vaak wordt hiervoor bladlood gebruik. Dit bladlood wordt dan aangebracht tussen bijvoorbeeld het dak en de muur, de schoorsteen en het dak of in een spouwmuur. Lood is zeer duurzaam en hoeft, wanneer vakkundig geplaatst, gedurende uw huis/gebouw staat dan ook niet meer vervangen te worden.

Zink
Zink wordt toegepast bij onder andere dakbedekking, dakkapellen, dakgoten, hemelwaterafvoer en meer. Ook van dit materiaal is de levensduur zeer lang: wanneer een dakgoot of dakbedekking juist geplaatst is, hoeft er de komende 30 jaar in ieder geval niet naar worden omgekeken.

R. Jansen Service en Onderhoud is voor alle lood- en zink toepassingen in te schakelen!

 

 

Lappenafweg 9, 4053 HZ IJzendoorn | Mobiel: 0624551015, E-mail: info@rjansen-so.nl